Selv om det ikke er travelt teknisk sett en unnskyldning for å være overvektig, vi vet hvor vanskelig det kan være å gå ned i kilo mens du er på mammatid. Hvis du bøyer hodet i skam akkurat nå, ikke gjør det! Mange foreldre har en tendens til å falle ut av en sunn livsstil, spesielt når barna deres også har pakkede tidsplaner som gjør det vanskelig å spise godt planlagte måltider. Ifølge en undersøkelse utført av Cornell University , mer enn 20 av de 50 arbeidende mødrene og pappaene de studerte sa at de vendte seg til raske spisealternativer – som pizza, fastfood og å spise mens de var på farten – fordi de var så opptatt.

Men ikke alt håp er ute! Gå ned i vekt er mulig, og det tar bare noen få små endringer for å få det til uten å kaste av seg familiens hektiske timeplan. Det som er enda bedre er at hvis du blir kreativ, kan det å tilbringe tid med barna dine være en stor del av den nye vekttapsplanen din – og dere kan alle ha det bra! Her er noen tips for å komme i gang.

1. Lag Play-Doh 'informasjonskapsler'

I et nylig intervju med K5News , mamma blogger Marie Chisholm av NewOrleansMomsBlog.com sa at hun håper å holde fast ved nyttårsforsettet sitt ved å inkludere barna sine i vektreduksjonen.Siden jeg ble mamma, har mine gamle triks for å gå ned i vekt ikke fungert, sa Chisholm. I år vil jeg ha mer moro og forhåpentligvis bli mer vellykket ved å inkludere barna mine i vekttapsreisen min.

Et nytt spill de vil prøve? I stedet for å gi etter for fristelsene hennes og bake ekte småkaker med barna sine, sa Chisholm at hun kommer til å lage Play-Doh-kaker med barna sine. Ved å erstatte ekte kakedeig med Play-Doh, sa Chisholm at hun kommer til å gjøre mye forfalskning i stedet for å bake neste år - men fortsatt presse inn masse kvalitetstid med avlen.

2. Dans kaloriene unna

I stedet for å gå på treningsstudioet, velg en in-house danseøkt med barna dine. Pump opp favorittfilmsoundtracket eller en barnevennlig radiostasjon, og la de gode tidene rulle – og kaloriene forbrennes med en gang. Prøv å holde det gående i minst 30 minutter av gangen.

Jeg gruer meg til å gå på treningsstudio, men jeg gruer meg aldri til å danse og være tullete med barna mine, la Chisholm til.

3. Spill på Jungle Gym

Du er aldri for gammel til å leke ute - og ifølge klinisk treningsspesialist (og tvillingmamma) Angela Bekkala, er jungelgym et flott sted å starte.

Når jeg tar med barna mine til lekeplassen, prøver jeg å leke rett sammen med dem. Jeg skal ta triceps-dips fra en benk, skrå armhevinger, step-ups og prøve å gjøre en pull-up på apekattene, fortalte Bekkala Daglig brenning . De små aktivitetsutbruddene øker raskt!

Hvis du ikke er vant til å bla rundt så mye, prøv noen enkle pull-ups for å komme i gang. Noe bevegelse er bedre enn ingen bevegelse i det hele tatt, ikke sant?

Enten du bestemmer deg for å inkludere de små i treningsrutinen din eller ikke, synes vi dette er noen ganske solide førstegangsideer. Forhåpentligvis vil du også synes det! I det minste vil barna dine sannsynligvis ha det kjempegøy når du ser at du slipper løs litt mer med dem - og det er langt viktigere enn hva skalaen sier, ikke sant?

Mer fra FØRST

Mamma legger ut inspirerende bilder for 'motsatt' vekttap

Øk vekt-tap motivasjon

Kirstie Alleys fantastiske vekttapsreise