Innbyggere i Bridgeport, CT – og nå folk i store deler av landet – kan ikke slutte å snakke om de heroiske handlingene til en kvinne somhoppet foran en bil i fartog reddet livet til en ung gutt. Den dramatiske hendelsen ble fanget på video, og vi advarer deg om at det kan være opprørende å se på. Men vi kunne ikke la være å videreformidle historien om denne kvinnens fantastiske handling av tapperhet - og du kan bare føle det på samme måte når du hører hva som skjedde.

Tre personer ble alvorlig skadet i ulykken i Bridgeport, som skjedde rundt klokken 13.30. forrige onsdag, ifølge TV-stasjonen News 12 Connecticut. En bil i fart kom tønnende mot en gruppe fotgjengere før den smalt inn i en bygning. En forbipasserende, Shanta Jordan, ble fanget på overvåkingsvideo og hoppet foran kjøretøyet i et forsøk på å dytte en ung gutt ut av bilens bane som ikke var under kontroll.

MÅ SE: Da den nybakte mammaens hjem tok fyr, ofret hun det ultimateMens Jordan forsøkte å dytte den lille gutten ut av veien da bilen kom susende nedover veien, rakk hun ikke i tide til å bringe dem begge i sikkerhet. Politiet sier imidlertid at Jordans kropp absorberte mye av støtet, noe som sannsynligvis til slutt reddet barnets liv, selv om han fortsatt pådro seg alvorlige skader. (Legene trodde først at de kanskje måtte amputere bena hans, men kirurger klarte å redde dem begge etter timer med operasjon.)

Jordan kjente ikke den lille gutten.

Hun er en heltinne. Hun er en flott person, og hun er en ressurs for dette fellesskapet, sier politisjef i Bridgeport A.J. sa Perez. Hvis hun ikke tråkket inn, ville barnet være i direkte kontakt med motorvognen mot veggen og mest sannsynlig ville han ha omkommet, han ville ha dødd.

Den sjokkerende videoen viser det skjebnesvangre øyeblikket da Jordan hopper foran den fartsfylte bilen, som sendte både henne og gutten inn i murveggen. ( Advarsel: Videoen inneholder grafiske opptak som kan være opprørende. )

Snakk om et heroisk øyeblikk som sender frysninger nedover ryggen din.

MÅ SE:Da en fjellløve klemte kjevene rundt hodet til sin unge sønn, gjorde moren i Colorado det utenkelige

Vi hører at Jordan nå kommer seg på sykehuset etter skadene hun pådro seg i den skremmende krasjen. Uansett hvor du er, Jordan, hilser vi deg og sender deg våre bønner om rask bedring. Du er beviset på at skytsengler går blant oss – og du er den ultimate heltinnen i bøkene våre.

h/t CNN.com