Sesongbaserte allergikere kjenner de rennende øynene og den kløende nesen som følger eksponering for støv, pollen eller andre allergener alt for godt. Den gode nyheten er at det er mange naturlige midler for allergi som vil gi litt lettelse midt i dette pollenapokalypse .

En kald kompress kan fjerne røde, kløende øyne på et blunk, så det er godt å alltid ha en kjølende gel øyemasker ( $7,80, Amazon ) for hånden. Mens visse stoffer kan irritere folk med sensitive øyne, er Ariel Edges øyemaske skånsom mot huden. Dette øyedekselet i én størrelse kommer med en elastisk stropp slik at den sitter tett uansett hodeform eller størrelse. Bare sett den inn i kjøleskapet slik at den kjøler seg ned, og ta tak i øynene når øynene dine blir irriterte. Bare sørg for å tørke av den etter hver bruk for å forhindre at bakterier formerer seg.

Og det er ikke det eneste denne geløyemasken kan gjøre. Bruk den til å redusere øyeposer etter en søvnløs natt, eller zapp den i mikrobølgeovnen i noen sekunder og gjør den om til en varm kompress for å lindre tørre øyne. Noen kunder har også lykkes med å behandle hodepine og migrene med en oppvarmet øyemaske.Jeg elsker denne masken! Jeg lider av hevelser under øynene så vel som flere andre øyesykdommer, skrev en Amazon-kunde. Jeg bruker den både kald ved å ha den i fryseren og også som varm øyekompress. Det lindrer de hovne øynene mine og beroliger øynene mine slik at jeg føler meg helt uthvilt... Siden som hviler mot ansiktet ditt er et fint, glatt, fløyelsaktig stoff som ikke etterlater noen merker eller fordypninger i ansiktet ditt. Jeg har prøvd så mange ansiktsmasker og dette er absolutt den beste som finnes!

En viktig ting å merke seg er at en kjølende gel øyemaske kan gi midlertidig lindring, men den vil ikke kurere det underliggende problemet. En lege vil være i stand til å diagnostisere om dine irriterte øyne bare er ensymptom på sesongmessige allergiereller noe mer alvorlig.

Vi skriver om produkter vi tror leserne våre vil like. Kjøper du dem får vi en liten del av inntektene fra leverandøren.

Mer fra FØRST

14 luftrensere som hjelper deg å puste bedre denne allergisesongen

Kan du være allergisk mot trening? Det er mulig, sier forskere

Hvordan vite om du har en forkjølelse, influensa eller allergi