Kelly Clarksonåpent åpent om hennes sistevektøkningi et nytt intervju - og avslørte at hun hadde selvmordstanker da hun var på sitt tynneste tidligere. Etter å ha gitt ut sitt andre album, Løsrive, i 2004 husket Kelly at hun ble presset til å være like tynn som andre sangere på hennes alder. Da jeg var veldig tynn, ønsket jeg å ta livet av meg. Jeg var elendig, som innvendig og utvendig, i fire år av livet mitt. Men ingen brydde seg fordi estetisk sett gir du mening, hun fortalte Holdning Blad.

Kelly - som kjempetbulimii løpet av videregående skole - husket den tiden i karrieren som veldig mørk. 35-åringen fortsatte, jeg trodde den eneste utveien var å slutte. Jeg, liksom, ødelagt knærne og føttene mine, fordi alt jeg ville gjort er å sette i hodetelefoner og løpe. Jeg var på treningssenteret hele tiden. I dag er Kelly endelig glad i huden.

kelly clarkson synger(Fotokreditt: Getty Images)

Jeg er ikke besatt av vekten min, noe som sannsynligvis er en av grunnene til at andre mennesker har et slikt problem med det. Det er bare noen mennesker som er født magre og med et stort stoffskifte - det er ikke meg, fortalte hun tidligere Rød bok Blad. Jeg skulle ønske jeg hadde et bedre stoffskifte. Men noen andre ønsker nok at de kunne gå inn i et rom og bli venner med alle som jeg kan. Du vil alltid ha det noen andre har.

Siden vant amerikansk Idol tilbake i 2002 har Kelly ikke bare oppnådd stor karrieresuksess, men også lykke i sitt personlige liv. Hun knyttet bånd med talentsjef Brandon Blackstock i oktober 2013, og de to er nå foreldre til barna River Rose Blackstock, 3, og Remington Blackstock, 1. Men Kelly har innrømmet at det ikke alltid har vært lett å balansere karrieren og familien hennes. . Det er bare så vanskelig å ha normalitet. Jeg elsker å synge, og jeg elsker å snakke med folk på meet-and-greets. Det er bare all dritten som følger med denne jobben... Jeg elsker ikke å reise fordi jeg aldri er hjemme. Det er vanskelig når du har en familie, sa hun i et tidligere intervju.

Denne artikkelen dukket opprinnelig opp på vår søsterside, Nærmere ukentlig.

Mer fra Nærmere ukentlig

Hvor bor Kelly Ripa? Finn ut detaljer om talkshowvertens hjemmeliv

Hvorfor mangler Daphne Oz alltid fra «The Chew»? Finn ut her!

Husker du Juanita Solis fra 'Desperate Housewives'? Skuespillerinnen Madison De La Garza er voksen og nydelig nå!