Fans av Greys anatomi har stilt inn for å se Ellen Pompeo lyse opp skjermen i 16 år nå, men du vil aldri tro at det har gått så lang tid ved å se på ansiktet hennes. Det viser seg at den 51 år gamle skuespillerinnen har en unik type ansiktsbehandling å takke for sin tidløse glød - og vi kan få de samme resultatene hjemme.

Pompeo fortalte Ny skjønnhet hun bruker noe som kalles en frekvens ansiktsbehandling for å holde huden fri for rynker, fine linjer og slapp. Jeg elsker ikke fillers eller botox, så jeg må ta mange ansiktsbehandlinger og drikke massevis av vann, forklarte hun . Jeg føler at ansiktsbehandlingen gjør en forskjell i huden min – den gjør den strammere.

Men vent, hva er egentlig en frekvens ansiktsbehandling? Kerry Benjamin, en LA-basert estetiker, brøt det sammen for Byrdie , Høyfrekvent bruker små strømmer for å oksygenere huden. Disse strømmene styres vanligvis av tryllestavlignende enheter. Det er to typer høyfrekvente elektroder: argongass og neongass, la Benjamin til. Argongass er fiolett og er flott for akne eller fet hud. Neongass er for antialdringsfordeler.Selv om Pompeo sa at hun velger avtaler på en av de Joanna Vargas Spas i NYC eller LA er det produkter du kan kjøpe for å prøve det selv hjemme. Et populært alternativ er NuDerma bærbare håndholdte høyfrekvente hudterapistavmaskin ( Kjøp på Amazon, $49,95 ). Du kan bruke den på daglig basis eller bare et par ganger i uken, avhengig av dine personlige behov og hudfølsomhet.

Det er mer enn 10 000 anmeldelser som hevder at det fungerer mirakler på alt fra rynker til urenheter. En fornøyd kunde tror til og med at det har hjulpet hårfestet og øyenbrynene hennes til å spire nye hårstrå! Hun skrev: Mannen min tror jeg ser ting, men jeg forteller deg … denne tingen får håret mitt til å vokse ut igjen.

Hvis du ikke er opptatt av å betale ut penger for enheter, delte Pompeo en annen hudbehandling hjemme som bare koster et par dollar for en flaske alkalisk vann ( Kjøp på Walmart, $2,48 ). Jeg gjør denne tingen hvor jeg fyller opp en bolle med is og alkalisk vann, og jeg tar den med til badet mitt, og jeg plasker ansiktet mitt 10 ganger, til ansiktet mitt føles frossent, fortalte hun Inn i glansen . Jeg gjør det etter [rensing] og jeg føler bare at det strammer alt.

Enten du bestemmer deg for å følge noen av Pompeos teknikker, er det ingen tvil om at de fungerer fantastisk for henne!

Vi skriver om produkter vi tror leserne våre vil like. Kjøper du dem får vi en liten del av inntektene fra leverandøren.