Det er trygt å si at de fleste fedre blir begeistret for grilling . Det er også trygt å anta mange bruker fortsatt sin halvknekkede tang og trehåndtak som gir deg splinter hver gang du prøver å rense den. Ikke bare skal pappa oppgradere, men også noen få innovative grillverktøy som vil spare ham for tid og bryderi samtidig som maten smaker enda mer deilig.

Vi kan stort sett garantere at han ikke har grillverktøyene nedenfor, men du kan være sikker på at han etter en gangs bruk legger dem til favorittbeholdningen singrilltilbehør.

Rull ned for anmelder-godkjente grillverktøy som er de perfekte gavene til farsdagen (eller hvilken som helst dag!).Se mer av vår beste produktanbefalinger .

Vi skriver om produkter vi tror leserne våre vil like. Kjøper du dem får vi en liten del av inntektene fra leverandøren.

The Sage Owl Grill Scraper Combination Pack

grillverktøy til far

$31,76, Amazon

Egenskaper:

 • Kompatibel med forskjellige rister
 • Kompakt størrelse
 • Børstefri
 • Alternativer i rustfritt stål og messing

Visste du grillbørsteskader er en ting? Børstebust av ståltråd og rustfritt stål kan bryte av og koke inn i mat, som er farlig ved inntak. Dette smarte, lille rengjøringsverktøyet er en helt sikker måte å rengjøre grillen din på, og har ulike hakk som passer til alle tenkelige størrelser og fasonger på grillristen.

En anmelder skrev, Dette er den andre BBQ-skrapen jeg har bestilt fra dette selskapet - jeg ga den første til datteren min. Begge gangene kom varen når den ble lovet. Sage Owl sendte en oppfølgings-e-post med tips om hvordan du bruker og rengjør den, og inviterte meg til å sende dem en e-post hvis jeg hadde spørsmål, og en annen e-post som foreslår 10 steder å oppbevare den andre enn ved grillen. Jeg ville ikke nøle med å bestille fra dem igjen.

Kjøp nå

GRILLIGHT 3-delt LED-spatel, tang og børste i rustfritt stål

grillverktøy til far

$49,95, Amazon

Egenskaper:

 • Rustfritt stål
 • LED-lommelykt innebygd
 • Helt vanntett
 • Tåler vask i oppvaskmaskin

Hvis pappa elsker å grille om natten, er dette settet for ham. Hvert verktøy – svømmeføtter, tang og børste – har en innebygd LED-lommelykt som vil få ham til å føle at han har grillende superkrefter. De tåler også oppvaskmaskin, så han trenger ikke å gi dem spesiell behandling når festen er over.

En anmelder skrev, Jeg elsker dette settet! Jeg har grillet flere ganger i uken de siste 10 årene eller så, og dette er ABSOLUT mine beste redskaper! Opprinnelig kjøpte døtrene mine meg et sett til farsdagen. Siden den gang har jeg kjøpt tre sett til for gaver til andre og et andre sett til meg selv. Jeg vil definitivt anbefale og vil definitivt kjøpe igjen!

Kjøp nå

Charcoal Companion CC7167 Himalaya saltplate og holdersett med saltplate oppskriftsbok

grillverktøy til far

$32,15, Amazon

Inkluderer:

 • 5 Himalaya saltplate
 • Saltplate oppskriftsbok
 • Holder i porselensbelagt stål

Når han først lager mat på en Himalaya-saltblokk, blir han helt hekta. Himalayasalt er rikt på spormineraler, noe som øker smaksdybden når maten tilberedes, avkjøles eller bare presenteres på tallerkenen. Bare forvarm platen, og stek deretter kjøtt, fisk eller grønnsaker til temperatur. Glade anmeldere (og det er mange!) sier at ekstra krydder ikke er nødvendig, siden saltblokken tilfører den perfekte mengden smak til grillen din.

En anmelder skrev, Brakte den opp til 400 grader sakte i ovnen med slakterskåret bacon. WOW! Minnet meg om mine oldeforeldres saltboks og skjæring av baconplater av et stort stykke svinekjøtt. Moren min stekte den i en støpejernspanne, og smaken var akkurat sånn... Gamle tider! Du må ha denne saltblokken! Helt fantastisk!

Kjøp nå

Grill- og peishansker i okseskinn med ekstra lang mansjett

$19,56, Home Depot

Egenskaper:

 • Eksteriør i 100 % narvet okseskinn
 • Bomullsfôr for holdbarhet
 • Varmeresistent
 • 14,5 tommers mansjett for ekstra beskyttelse

Grillhansker er et sikkerhetsmust for vanlige grillere. Selv om de ikke er 100 prosent varmebestandige (ikke kok dem!), lar de deg nå over en varm grill, løfte en sydende grillrist og til og med håndtere varme kull uten å bli brent. Dette paret fikk utmerkede vurderinger, med anmeldere som elsket utseendet og følelsen.

En anmelder skrev, Disse hanskene er flotte for grilling. Grillen kan nå 600 grader og jeg kan fortsatt komfortabelt løfte lokket og jobbe med mat rundt den høye varmen komfortabelt. Jeg har gitt disse hanskene i gave, og vil anbefale dem på det sterkeste som en del av ethvert BBQ-verktøyarsenal.

Kjøp nå

Unicook Heavy Duty Keramisk Pizza Grilling Stone

$33,97, Amazon

Egenskaper:

 • Helt naturlig kordierittstein
 • Varm opp til 1450 grader Fahrenheit
 • Usynlige mikroporer absorberer overflødig fuktighet
 • 15 tommer i diameter, 6,5 pund

Hvis han er en fan av pizzeria-stil paier (hvem er ikke det?), vil denne pizzasteinen være hans nye beste venn. Steinens usynlige mikroporer eliminerer overflødig fuktighet fra deigen, og unngår bløtheten som ofte oppstår med metallpanner. Som en bonus kan han også bruke i ovnen og til mat som ikke er pizza, som brød, kjeks og mer.

En anmelder skrev, Jeg ville ha en pizzastein for å lage vedfyrte pizzaer på grillen min – det er åpenbart mange valg på Amazon, men jeg endte opp med denne basert på anmeldelser. Steinen var veldig godt pakket (tilsynelatende i motsetning til noen av de andre alternativene). Den er også tykkere enn noen av de andre steinene, og har fungert perfekt på pizzaene vi har laget så langt. Med mindre jeg slipper den, regner jeg ikke med at det er nødvendig å erstatte det når som helst snart, men hvis jeg trengte det, ville jeg definitivt kjøpt denne igjen.

Kjøp nå