La oss innse det:Tyrkia er en tørr mat. Det er på tide at vi blander ting litt, og vi snakker ikke bare om hvordan kalkunen tilberedes - enten den er stekt, grillet, røkt eller frityrstekt, den har fortsatt den samme gamle kalkunsmaken. I stedet foreslår vi at du går helt ut og lager et helt nytt og forbedret Thanksgiving-måltid.

Hvis du er i humør tileksperimentere, hvorfor ikke bryte ut krydderhyllen og skape en helt ny tradisjon? Du vil unngå å servere en sliten kalkun hvis du prøver noe annet i år ved å inkludere uventede, internasjonale smaker. Her er noen ideer for å komme i gang.

Sitrongress

Selv om sitrongress ofte brukes i asiatisk matlaging, har denne friske smaken kommet inn i retter over hele verden. Sitrongress, som du sikkert har gjettet, smaker lik sitron med en mild tang og bare et hint av ingefær og mynte. Bortsett fra sin distinkte smak, har sitrongress også en antall helsefordeler . Sitrongress er rik på antioksidanter og har vist seg å regulere blodtrykket, øke blodsirkulasjonen og øke stoffskiftet.Sitrongress

(Fotokreditt: Getty Images)

Denne friske urten er en fin måte å gi enhver oppskrift en lys og munter følelse. Hvis du ønsker å avvike fra det tradisjonelle denne Thanksgiving, gi dette Asiatisk krydret Thanksgiving Tyrkia oppskrift et forsøk.

Kokosnøttmelk

Kokos har fått seg en dårlig repetisjon i helsesfæren på grunn av sine høye mettede fettnivåer, men kokosmelk har faktisk vist seg å hjelpe vekttap, redusere risikoen for hjertesykdom og forbedre immunfunksjonen. Ifølge Bruce Fife ND, fettet som finnes i kokosmelk kan øke stoffskiftet. Mediumkjedede triglyserider i kokosolje er mindre enn andre fettstoffer og fordøyes derfor veldig raskt - faktisk så raskt at kroppen bruker dem som en umiddelbar drivstoffkilde i stedet for å pakke dem bort i fettcellene våre, Fife skrev.

Kokosnøtt

(Fotokreditt: Getty Images)

Prøv noe nytt denne Thanksgiving og mariner kalkunen din i en marinade av kokosmelk, kjernemelk og granateplejuice . Hvem vet, kanskje din gjest elsker denne nye eksotiske svingen.

Tandoori Paste

Begrepet tandoori refererer til alt bakt i en tandoor, eller en sylindrisk leirovn. Tandoori matlaging er en tradisjonell matlagingsstil brukt i Midtøsten og en fin måte å tilføre dristige smaker til ethvert kjøtt (vanligvis kylling). De fleste tandooripastaer inneholder koriander, chilipulver, hvitløkspulver og gurkemeie , men du kan finne flere varianter på nettet.

Tandoori

(Fotokreditt: Getty Images)

Hvorfor ikke overraske gjestene dine med en indisk-infundert Thanksgiving-middag med denne Tandoori Tyrkia oppskrift ? La oss være ærlige, kalkun er ikke den saftigste fuglen, så å suge den i en marinade av ingefær, chili og bukkehornkløver kan bli din nye favoritt når du prøver den saftige, smakfulle smaken. Nyt!

Mer fra FØRST

Tre funky og morsomme Tyrkia-ideer

Thanksgiving borddekor du kommer til å elske

Thanksgiving-cocktailer så gode at de kan overskygge måltidet