Hvis du eller en du er glad i finner dere sammen med begrenset mobilitet , kan kjøpe en power lift recliner være en game changer. I motsetning til hva mange tror, ​​er disse stolene ikke bare nyttige for seniorer eller eldre slektninger. De er for alle som opplever problemer med å sette seg ned og reise seg igjen, enten det er på grunn av en ulykke, operasjon, sykdom eller annet. Bortsett fra å være et superkomfortabelt tillegg til evt hjem , de beste power lift hvilestolene er tilpasningsdyktige, allsidige og ekstremt brukervennlige.

Les mer

Hva er power lift hvilestoler?

En power lift hvilestol er en lenestol som løfter og skråner for å hjelpe brukeren med å komme inn og ut av en sittende stilling. De lener seg også bakover i en liggende stilling for å slappe av eller sove. Unødvendig å si har disse smarte stolene blitt stadig mer populære for eldre kunder eller de med begrenset mobilitet. Etter hvert som våre kjære blir eldre, kan enkle ting som å sitte og reise seg igjen bli ganske vanskelig, men med en av de beste power lift hvilestolene for hånden, kan du være rolig og vite at de vil være i stand til å hjelpe seg selv og forbli uavhengige.

Power Lift stol

GIPHYDekker Medicare løftestoler?

Tro det eller ei, du kunne få en del av kostnaden for en power lift hvilestol dekket av Medicare . En liggende heisstol består av to deler: selve stolen og løftemekanismen. Hvis du har et notat fra legen din som sier at heisstolen er medisinsk nødvendig og vil hjelpe din tilstand, Medicare kan bidra til å dekke kostnadene av løftemekanismen som varig medisinsk utstyr (DME). Sørg for å diskutere alternativene dine med Medicare-representanten din og legen din for å sikre kvalifisering.

Beste Power Lift hvilestoler for seniorer

Nå, hvilken stol bør du velge? Vi gjorde vår forskning og har funnet 19 av de beste liggende heisstolene du kan velge mellom. Fortsett å bla etter FØRST for kvinner sine valg for de best anmeldte power lift hvilestolene!

Denne historien dukket opprinnelig opp på vår søsterside, Kvinneverden .

Vi skriver om produkter vi tror leserne våre vil like. Kjøper du dem får vi en liten del av inntektene fra leverandøren.